Benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden?

Bij Who’s Up hebben we al met mooie klanten mogen samenwerken waar nog mooiere resultaten uit zijn gekomen. Haal er gerust een koffie bij en blader door onze cases.

Davo Group

Het is ongelooflijk om te zien hoe snel Marie zich heeft ingewerkt en een toegevoegde waarde was vanaf dag één! 

Suzan Maertens - HR Director

Cases

Jobdag met een twist bij Arcadis

Welkom bij Terra Arcadia. De jobdagen waar Arcadis en potentiële medewerkers elkaar op een speelse manier leren kennen. Let’s play!

 

Arcadis is een internationaal ingenieursbedrijf dat al meegaat sinds 1888. Hun doel? Het creëren van oplossingen om de levenskwaliteit overal ter wereld te verbeteren. En dat met het oog op duurzaamheid en vergroening. Da’s niet niks natuurlijk. Om dit te verwezenlijken, heb je dan gemotiveerde ingenieurs nodig. Veel ingenieurs…

Om die reden zag Terra Arcadia het licht. Een jobdag waar Arcadis en potentiële medewerkers elkaar op een speelse manier leren kennen. Let’s play!

Anthony Cranes tilt onboarding naar een hoger niveau

Kraanmachinisten opleiden en toch meer tijd vrij krijgen? Ontdek hoe we met een digitaal leerplatform voor een vlottere onboarding zorgen.

 

Anthony Cranes is een Antwerps kraanverhuurbedrijf dat geleid wordt door broer en zus, Benjamin en Sofie. Elke dag staan ze, samen met hun team, klaar om hun opdrachten in goede banen te leiden. En om te voldoen aan de vraag van hun klanten, richten ze zich op het vinden en opleiden van gemotiveerde kraanmachinisten.

 

“Wij hijsen uw werk naar een hoger niveau”, is hun credo. En dus zetten wij mee onze schouders onder dit project!

DAVO Group zkt. davoted werknemers

Van operationele ondersteuning naar een volledig uitgewerkte employer brand. Lees hier hoe we met een sterk merk nog sterkere kandidaten hebben aangetrokken.

 

DAVO Group is een Gents IT-bedrijf dat oplossingen biedt voor professionele bedrijfsnetwerken. Van wifi tot cybersecurity en verpleegoproepsystemen voor WZC. Zij gaan voor ultieme gebruikerservaring in een sterk evoluerende digitale wereld. Dat vraagt dus om toegewijde medewerkers met elk hun eigen specialisatie. Over een totally DAVOted team gesproken!

Arcadis

“De sfeer en het groepsgevoel zaten helemaal goed. Onze eigen ervaring, maar vooral de feedback van de deelnemers was enorm positief. Missie geslaagd! Daarnaast heeft Who’s Up veel rekening gehouden met onze branding. Hun team is zeer gedreven én ze gebruikten mooie, duurzame materialen wat voor ons heel belangrijk is. Terra Arcadia is klaar voor een 2de editie!”

Annick Van Bruyssel - Talent Acquisition Specialist

Wil jij ook graag samenwerken met ons?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, tot snel! 

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.