DAVO Group zkt. davoted werknemers

Van operationele ondersteuning naar een volledig uitgewerkte employer brand. Lees hier hoe we met een sterk merk nog sterkere kandidaten hebben aangetrokken.

 

DAVO Group is een Gents IT-bedrijf dat oplossingen biedt voor professionele bedrijfsnetwerken. Van wifi tot cybersecurity en verpleegoproepsystemen voor WZC. Zij gaan voor ultieme gebruikerservaring in een sterk evoluerende digitale wereld. Dat vraagt dus om toegewijde medewerkers met elk hun eigen specialisatie. Over een totally DAVOted team gesproken!

Het is ongelooflijk om te zien hoe snel Marie zich heeft ingewerkt in het team. We zouden haar niet meer kunnen missen!

HR Director - Suzan

1. De uitdaging

Om sterk talent aan te trekken heb je een sterk merk nodig. En dat betekent: laten zien wie je bent en vooral hoe je met jouw bedrijf het verschil maakt. Met een sterke employer brand spreek je makkelijker de juiste profielen aan. Dat niet alleen: het zorgt er ook voor dat je je huidige werknemers blijft motiveren. En dat ze bij DAVO Group ongelooflijk gemotiveerd zijn, hebben we zelf mogen ervaren. Nu wordt het tijd om dit met de rest van de wereld te delen.

2. De aanpak

Om het merk tot leven te brengen, laten we zien hoe het nu echt is om te werken bij DAVO Group. Met een leuke video tonen we wat je kan verwachten als DAVO medewerker. Er worden verschillende sociale media campagnes uitgerold om potentiële kandidaten aan te trekken. Bovendien ontwikkelen we een volledige competentiematrix die ook voor rekruting kan ingezet worden. En we gaan zelfs verder dan dat. Ook op vlak van assessment en onboarding zorgen we voor verbetering met behulp van business cases en gamification. Kortom: een totaalservice waarbij we elk proces performanter hebben gemaakt, zonder diep in de buidel te hoeven tasten.

3. Het resultaat

Efficiënt en proactief rekruteren is de boodschap. Da’s duidelijk want sinds de vernieuwde strategie zijn er maar liefst 5 mensen gestart bij DAVO Group. Het staat vast dat employer branding een belangrijk instrument is om de juiste mensen aan je bedrijf te binden. En om het bedrijf nog meer te versterken, starten we binnenkort een nieuw project rond skill mapping waarbij we willen zorgen voor een proactief & duurzaam beleid in talent management. Wij zijn er alvast klaar voor!

Ook nood aan ondersteuning?

Stel ons jouw vraag en we zitten snel samen om te kijken hoe we meerwaarde kunnen bieden. 

Tot snel! 

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.