Onboarding Anthony Cranes wordt naar een hoger niveau getild

Kraanmachinisten opleiden en toch meer tijd vrij krijgen? Ontdek hoe we met een digitaal leerplatform voor een vlottere onboarding zorgen.

 

Anthony Cranes is een Antwerps kraanverhuurbedrijf dat geleid wordt door broer en zus, Benjamin en Sofie. Elke dag staan ze, samen met hun team, klaar om hun opdrachten in goede banen te leiden. En om te voldoen aan de vraag van hun klanten, richten ze zich op het vinden en opleiden van gemotiveerde kraanmachinisten.

 

“Wij hijsen uw werk naar een hoger niveau”, is hun credo. En dus zetten wij mee onze schouders onder dit project!

Voortreffelijk werk, ziet er heel erg leuk uit!

Kraanmachinist - Kris

1. De uitdaging

Een ​​mobiele telescoopkraan of torenkraan? Daarvoor moet je bij Anthony Cranes zijn. En dat inclusief een kraanmachinist. Je wilt er dus zeker van zijn dat die goed getraind zijn en de beste service bieden aan klanten. Om die reden krijgen starters een uitgebreide opleiding die door Sofie wordt gegeven. Het probleem? Sofie gebruikt hiervoor een lijvig handboek, telkens opnieuw wanneer iemand start. Niet zo handig voor een bedrijf met een drukbezette agenda. Aan ons om hun tijd zo efficiënt mogelijk in te delen!

2. De aanpak

Wat als we die opleiding omvormen naar een digitaal leerplatform? Dat zorgt niet alleen voor een vlottere onboarding van nieuwe werknemers. Ook voor Sofie komt er zo meer tijd vrij. Aan de slag dus!

 

Het handboek wordt onder handen genomen. Foto’s en video’s worden verzameld. En dankzij de juiste software wordt de inhoud van het handboek vertaald naar digitale leermodules. Behapbare stukken die makkelijk verteerbaar zijn en dat volledig gericht op mobiel. Ideaal voor een kraanmachinist die tussendoor even tijd heeft om hun kennis bij te schaven.

3. Het resultaat

Blije gezichten bij Benjamin en Sofie. Check! Een vlottere en snellere onboarding voor nieuwe werknemers. Dubbel check!

Of we trots zijn op het resultaat? Absoluut. HR is niet meer puur een offline gegeven. Door het digitaliseren van HR-processen zorgen we ervoor dat aanwerving en onboarding makkelijker én consistenter verlopen. En da’s voordelig voor zowel bedrijven als werknemers.

Ook nood aan ondersteuning?

Stel ons jouw vraag en we zitten snel samen om te kijken hoe we meerwaarde kunnen bieden. 

Tot snel! 

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.