Training

Versterk de recruitment skills van je medewerkers of teams dankzij een training op maat.

Maak het verschil als recruiter

Het juiste talent aantrekken en behouden is een van de grootste uitdagingen voor bedrijven. Nieuwe softwareprogramma’s en rekruteringstools, het schrijven van aantrekkelijke vacatures, verschillende eisen van kandidaten en werknemers, interne stakeholders die hun vacature de belangrijkste vinden van allemaal … Het is duidelijk dat je als recruiter rock-solid skills nodig hebt om snel te schakelen in een sterk veranderende HR-wereld. Daar hebben we bij Who’s Up de oplossing voor.

Hoe werkt de training?

Ben je net gestart als recruiter of heb je al wat ervaring, maar wil je je kennis bijschaven? Dan ben je bij Who’s Up aan het juiste adres. Onze trainingsaanbod bestaat uit 12 modules, elk gericht op talent acquisition en management. Moet je al die modules volgen? Zeker niet. Tijdens een kennismakingsgesprek leren we jouw bedrijf kennen en ontdekken we waar de nodige kennis ontbreekt op vlak van HR. Op basis daarvan stellen we een pakket op maat samen, bestaande uit een of meerdere modules. Heb je andere ideeën? Dan werken we met plezier een aangepaste module uit. Bovendien kan je kiezen voor een online of offline training, alles om het jouw team zo makkelijk mogelijk te maken.

 

Daarnaast bieden we sollicitatie- en feedbacktrainingen voor managers. Zij spelen namelijk een cruciale rol in het proces van talent acquisition. Door hen op te leiden en actief te betrekken in het recruteringsproces zorg je voor de beste resultaten.

Welke modules bestaan er?

 

Onboarding Anthony Cranes wordt naar een hoger niveau getild

Kraanmachinisten opleiden en toch meer tijd vrij krijgen? Ontdek hoe ...

Bekijk ook

Ontmoet je nieuwe recruiter

Schakel een externe recruiter in wanneer je bedrijf het nodig ...

Company Driven Recruitment

Meer instroom voor jouw organisatie dankzij onze unieke aanpak. Who’s

Talent management, het kloppende hart van elke organisatie

Laat je organisatie én je mensen groeien op een duurzame ...

Klaar om bij te leren?

Geef ons een seintje en we stellen voor jou de ideale opleiding samen.

"*" indicates required fields

Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.