Detachering

Schakel een externe recruiter in wanneer je bedrijf het nodig heeft.

Waarom jouw bedrijf een recruiter nodig heeft

Als bedrijf wil je toptalent aantrekken, aanwerven en behouden. Dat niet alleen, ook op vlak van assessment, communicatie, onboarding en branding wil je dat alles mooi gestroomlijnd verloopt. Om die dromen waar te maken, heb je een recruiter nodig. Iemand met kennis van zaken die de dingen vastpakt en resultaten boekt. Liefst op de momenten dat jij het nodig hebt, en nog liever, zonder dat jij daar diep voor in de buidel moet tasten. Dat is waar we bij Who’s Up voor gaan.

 

Een oplossing op maat

Voor ons geen quick fix, one-size-fits-all aanpak. We gaan voor duurzame oplossingen, op maat van jouw bedrijf. Onze recruiters krijgen een stevige opleiding, van interviewtechnieken en diepgaande kennis van LinkedIn tot feedback- en communicatiestrategieën. Alles om die kennis optimaal in te zetten voor jouw bedrijf.

Bovendien staan onze recruiters nooit alleen. Ze worden ondersteund door een projectmanager die voor de nodige verbintenis en coaching zorgt. En ook voor vrijblijvend advies kan je altijd terecht bij onze recruiters.

Heb je nood aan ondersteuning gedurende een of meerdere dagen per week? Of heeft je bedrijf een full-service recruitment partner nodig? Bij Who’s Up schakelen we de juiste mensen in volgens jouw noden en budget, zodat je op beide oren kan slapen.

 

Hoe gaan we te werk?

  1. Bij een eerste kennismaking vertel jij ons je noden en wensen. Wij selecteren de juiste recruiter voor jouw bedrijf en zorgen ervoor dat de klik en het vertrouwen er is.
  2. We leren elkaar écht kennen. Wie is jullie bedrijf, wat is jullie visie, hoe gaan jullie te werk? Zodra dit duidelijk is, kan het echte werk beginnen.
  3. Iedereen aan boord? Tijd om de finale praktische zaken te regelen zodat jouw persoonlijke recruiter officieel aan de slag kan. Let’s do this!

 

DAVO Group zkt. davoted werknemers

Van operationele ondersteuning naar een volledig uitgewerkte employer brand. Lees ...

Bekijk ook

Company Driven Recruitment

Meer instroom voor jouw organisatie dankzij onze unieke aanpak. Who’s

Talent management, het kloppende hart van elke organisatie

Laat je organisatie én je mensen groeien op een duurzame ...

Breng je recruitment team naar een hoger niveau

Versterk de recruitment skills van je medewerkers of teams dankzij ...

Je ideale recruiter wacht op jou!

Wil je ook je bedrijf de boost geven die het verdient? Laat van je horen!

"*" indicates required fields

Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.