HR Project Staffing

Ontdek welke consultants beschikbaar zijn om jou te ondersteunen en welke diensten op maat we kunnen aanbieden.

Waarom jouw bedrijf tijdelijke HR ondersteuning nodig heeft

Als bedrijf wil je toptalent aantrekken, aanwerven en behouden. Dat niet alleen, ook op vlak van assessment, communicatie, onboarding, payroll en branding wil je dat alles mooi gestroomlijnd verloopt. Om die dromen waar te maken, heb je HR ondersteuning nodig. Iemand met kennis van zaken die de dingen vastpakt en resultaten boekt. Liefst op de momenten dat jij het nodig hebt, en nog liever, zonder dat jij daar diep voor in de buidel moet tasten. Dat is waar we bij Who’s Up voor gaan.

 

Zoveel meer dan enkel een HR-consultant

Onze HR consultants krijgen verschillende interne trainingen om klaar te zijn voor elk project. Bovendien krijg je als klant van Who’s Up zoveel meer dan enkel een consultant. Ontdek tijdens een vrijblijvende kennismaking hoe wij er steeds in slagen de beste service te bieden voor elke klant!

Heb je nood aan ondersteuning gedurende een of meerdere dagen per week? Of heeft je bedrijf een full-service partner nodig? Bij Who’s Up schakelen we de juiste mensen in volgens jouw noden en budget, zodat je op beide oren kan slapen.

 

Hoe gaan we te werk?

  1. Bij een eerste kennismaking vertel jij ons je noden en wensen. Wij selecteren de juiste HR consultant voor jouw bedrijf en zorgen ervoor dat de klik en het vertrouwen er is.
  2. We leren elkaar écht kennen. Wie is jullie bedrijf, wat is jullie visie, hoe gaan jullie te werk? Zodra dit duidelijk is, kan het echte werk beginnen.
  3. Iedereen aan boord? Tijd om de finale praktische zaken te regelen zodat jouw persoonlijke HR Consultant officieel aan de slag kan. Let’s do this!

 

DAVO Group zkt. davoted werknemers

Van operationele ondersteuning naar een volledig uitgewerkte employer brand. Lees ...

Bekijk ook

Executive Search

Executive Search in Finance, HR en Life Sciences! Ontdek hoe ...

Talent management, het kloppende hart van elke organisatie

Onze Project Managers laten je organisatie én je mensen groeien ...

Deel jouw brand met werkzoekenden

De toekomst van HR draait rond jobcrafting en interne opleidingen. ...

Je ideale HR consultant wacht op jou!

Wil je ook je bedrijf de boost geven die het verdient? Laat van je horen!

"*" indicates required fields

Consent*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.