Gerichte zoektocht naar nieuw talent

Onze unieke aanpak met sociale media en gamification zorgt voor de beste resultaten. Vraag een offerte op maat en start jouw campagne!

Geen instroom op jouw vacature(s)?

Onze recruiters gaan dedicated op zoek naar mensen met de juiste skills voor jouw organisatie! Net zoals alle andere recruiters gaan we passieve kandidaten aanspreken via sociale media en Linkedin, niets nieuws onder de zon. Maar Who’s Up onderscheidt zich door nog veel verder te denken en creatief uit de hoek te komen om talent te overtuigen toch te solliciteren. Dit doen we via sociale media en gamification!

Ons doel is simpel: het juiste profiel vinden. Wij stoppen dan ook niet met zoeken totdat we het juiste talent gevonden hebben. 

 

Is Who’s Up gespecialiseerd in bepaalde profielen?

Neen, omdat onze verantwoordelijkheid en expertise zich bevinden in het zoeken en voordragen van profielen. Dankzij verschillende AI – toepassingen, ons netwerk van experts in verschillende domeinen en meer dan 10 jaar ervaring in HR zijn we er 100% zeker van dat we een sterke inschatting kunnen maken van hard en soft competenties.

 

De impact van gamification

Onze gamification experts zorgen voor de beste campagne op maat van jouw doelstellingen en noden. Gamification zorgt ervoor dat je als organisatie er uit springt en dat sollicitanten op een leuke en natuurlijke manier kennis maken met jouw organisatie en vacature. 

Wij hebben 3 vaste formats en afhankelijk van de doelstelling worden deze op maat gemaakt van uw organisatie. 

Bekijk ook

Maak kennis met onze consultants

HR Advies op maat wanneer jij het nodig hebt. Ons ...

Meer gamification in HR

Voeg meer gamification toe aan jouw HR processen om nog ...

Vraag hier een offerte aan!

Op zoek naar een vaste aanwerving? Ontdek hoe onze recruiters het verschil maken!