Over Ons

Wie zijn wij?

Een nieuw jobplatform in de markt

Het team van Who's Up is een mix van ervaringen: IT, Finance, Recruitment, ... Zet die mensen samen en je krijgt een resultaat zoals Who's Up. Omdat we geloven dat jobboards niet meer doen wat we er van verwachten. Omdat er te veel mensen ongelukkig zijn op hun werk doordat ze schrik hebben voor het onbekende, wat zelfvertrouwen missen en niet out-of-the-box durven denken. Met Who's Up willen we hier verandering in brengen. Mensen verbinden met mensen. Om de persoon achter een CV te leren kennen. We houden van een digitale wereld, maar niemand kan tippen aan het menselijke aspect. Who's Up, da's mensen verrassen met nieuwe mogelijkheden en voorstellen. Verder kijken dan een CV. Omdat het de mensen zijn die tellen en op het einde van de rit ook het verschil gaan maken.

We are One

Ons Team

Jorn (Zaakvoerder)

Na zijn carrière als topsporter kwam Jorn terecht in de wereld van HR. Hij begon als recruiter bij een interim kantoor en werd enkele jaren daarna freelance recruiter. De opgedane ervaringen hebben voor het ontstaan van Who's Up gezorgd.

Sven (Manager Development Team)

Sven is een ervaren ondernemer met een achtergrond in de IT. Hij is General Manager geweest van zijn eigen software bedrijf en is nu actief in de IT en als startup coach. Zijn ervaringen als ondernemer en zijn kennis van IT en projectmanagement gebruikt hij nu voor de verdere ontwikkeling van Who's Up. Samen met onze 2 ontwikkelaars, Mikul en Dipen, zijn zijn verantwoordelijke voor de technische kant van de software.

Lode (Digital Marketeer)

Lode heeft een verleden in de media en is de laatste jaren zich beginnen focussen op digitale marketing. Lode stippelt samen met Jorn de strategie uit en zorgt voor de praktische implementatie.