Visie

Zaakvoerder Jorn Steinbach is een ex-basketballer op het hoogste niveau die na een aanslepende blessure zijn carrière heeft stopgezet en nu zijn dromen als ondernemer volgt. 

 

HR en topsport hebben best veel met elkaar gemeen, het zijn allebei zeer uitdagende werelden.

 

 

 

 

Gamification

In 2017 kwam Jorn voor het eerst in contact gekomen met gamification in HR, via Way2Play. In de jaren die volgden heeft Jorn meer dan 450 games gespeeld en meer dan 25 games gemaakt. Dit zorgt ervoor dat we niet enkel kennis van zaken hebben, maar ook beroep kunnen doen op een lange lijst van ervaringen en projecten. 

Het geeft mij nog steeds een kick om te zien hoe een game kan zorgen voor een veel betere experience, zowel voor kandidaten als werknemers. 

HR is het kloppend hart van elke organisatie en wij maken het fun & dynamisch. Wij zien HR niet als een aparte afdeling, maar als een rode draad doorheen de organisatie, waar gamification kan helpen om iedereen te laten samenwerken, in dezelfde richting te laten kijken en te zorgen voor een fantastische beleving. 

De afgelopen jaren heb ik de kans gehad om opdrachten te doen voor verschillende organisaties, elk met hun eigen doelstellingen en budget. 

Partners