No "I" in Team

Zaakvoerder Jorn Steinbach is een ex-basketballer op het hoogste niveau en heeft jarenlang de kracht van een sterk team mogen ondervinden. 

“Ik heb jarenlang kunnen zien en ondervinden dat een sterk team ongelooflijke resultaten kan neerzetten. Zo ben ik ervan overtuigd dat collega’s een enorm belangrijke impact hebben op de resultaten. Het zijn die collega’s die ik met Who’s Up meer op de voorgrond wil plaatsen. Op die manier krijg je een authentieke employer branding.

 Succesvolle coaches in het Basketbal (en ook andere teamsporten) hebben bijna allemaal een boek geschreven over hun ervaringen en visies. Dit hebben we vertaald naar een model dat werkbaar is in rekrutering, aangevuld met onze eigen software toepassing. Het resultaat is een concept dat zorgt voor krachtige resultaten in rekrutering, employee experience en employer branding. 

Het verschil maken

Ook als topsporter  heb ik steeds gestreefd naar een eigen, resultaatgerichte stijl. Met Who’s Up trek ik die lijn door in heel veel aspecten.

-Jorn

Meer Employer Branding

In al die jaren in HR was er steeds het gevoel dat recruitment zo plat was. De verhalen die ik hoorde van andere recruiters, de traditionele aanpak, het zorgde voor enorm veel frustraties. Hoe kan je nu voor een klant een goede aanwerving doen op basis van enkel een vacaturetekst? Het is gewoon zonde om geen eigen branding in te gaan zetten. 

Meer Video

Video gaat een enorm belangrijke rol spelen, ook in rekrutering. Het geeft informatie mee die je simpelweg niet op papier kan zetten.

Meer Resultaat

De eigen collega’s gaan inzetten om nieuw talent aan te werven is niet nieuw, het wordt al toegepast door heel wat organisaties. Met ons online platform maken wij het nog gemakkelijker om te communiceren en dankzij een gerichte zoekactie zorgen we voor de juiste resultaten.

Partners