Ik zoek meer instroom

Who's Up

Ontdek hier onze verschillende oplossingen

Integrated Employer Branding App

Het klinkt ingewikkeld, maar dat is het helemaal niet. Het is een simpel te gebruiken applicatie die we integreren op de bedrijfswebsite. Meer bepaald op de pagina die bedoeld is voor werkzoekenden.

Op vandaag zien we heel wat statische vacatures, die best weinig vertellen over de organisatie en die geen aantrekkingskracht hebben op passief werkzoekenden.

Onze applicatie neemt de werkzoekende meer doorheen de organisatie door verschillende video’s, gebaseerd op zijn/haar interesses. Het is snel, gemakkelijk en geeft aan elke werkzoekende een duidelijk beeld van de organisatie.

  • Wij ondersteunen je van A-Z

Het klinkt misschien ingewikkeld, maar het is heel simpel. Daarnaast helpen wij je van A-Z, zodat de implementatie van Who’s Up foutloos en zonder zorgen gebeurt.

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan!

MSP Software

Deze online tool wordt gebruikt door klanten die werken met vaste partners in rekrutering, nationaal en/of internationaal. Het is een online communicatieplatform die je kan integreren met een bestaande ATS.

Je beheert de volledige communicatie van jobs en instroom via ons platform, ondersteund door leuke video’s en een gemakkelijk te gebruiken chatmodule. Dankzij onze software heb je 24/7 een overzicht van de kwaliteit van jouw partners, niet onbelangrijk in samenwerkingen.

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan!

Tender Software

Wat als er niet genoeg instroom komt op jouw vacature en je hulp nodig hebt? Who’s Up is dan jouw antwoord voor een zorgeloze start van enkele samenwerkingen met recruiters en/of influencers.

Steeds op maat van jouw budget gaan we via ons Tender Platform op zoek naar de recruiters en/of influencers die mogelijks kunnen helpen. Jij hoeft niets te doen, wij regelen alle communicatie en opmaak van de contracten. Het eindresultaat is meer instroom zonder dat je kostbare tijd verloren hebt met het analyseren van die duizenden partners die bestaan!

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan!