Influencer – en Video Recruitment

Influencer – en Video Recruitment

Op zoek naar een nieuwe collega? 

 

Ontdek dankzij ons krachtig platform en mobiele applicatie de kracht van influencers en video’s. Samen bekijken we welke oplossing nu het beste bij je past, steeds op maat van elk budget. 

 

Who’s Up for a different approach?

Sociale media en haar gebruikers zijn een krachtige bron van communicatie geworden. In marketing is het al een ruime tijd een vaste waarde binnen een strategie, tijd om dit ook in rekrutering toe te passen. 

Wij helpen jouw vacature te verspreiden via influencers. Ons platform doet de rest, waardoor je zonder zorgen jouw video en foto’s gedeeld ziet worden op sociale media. 

Het is krachtig, het zorgt voor extra bekendheid en voor de juiste instroom van mensen!

Ondertussen hebben wij een database van meer dan 1000 kandidaten, misschien past één van hen wel bij jou!  

 

Influencer Recruitment

Je gelooft in Influencers en je wil Who’s Up haar influencers inschakelen voor de verspreiding van de vacature. Het evalueren en inschatten van het talent doe je zelf. 

 

Video
App

Je wil aan potentiële collega’s al tonen wie hun collega’s zullen zijn of waar ze terecht zullen komen. Via onze app en dankzij verschillende barcodes zorgen wij voor een virtuele kennismaking op maat. 

Partnership
Mobiele app

Je houdt van onze software en wil deze gaan inzetten om een specifieke markt in kaart te brengen dankzij een mobiele applicatie. Laat het ons weten en we bouwen graag mee aan jouw dromen.