NIeuwsbrief oktober

Tik Tok

Een gouden combo: de creativiteit van Marie en het natuurlijk acteertalent van Jorn – NOT – . Wist je dat we met Who’s Up nu ook actief zijn op Tik Tok? Volg onze pagina op Facebook, Instagram of Tik Tok voor meer info over onze werking achter de schermen en wat er allemaal bij onze klanten gebeurt. 

Ook voor onze klanten maken we minstens één Tik Tok video om extra ambassadeurs te vinden. Want het zijn lang niet alleen maar jongeren die Tik Tok gebruiken, heel wat volwassenen hebben de weg gevonden naar deze populaire app. 

Afscheid Raquel

We namen deze week afscheid van Raquel, die ons de afgelopen 3 maanden heeft geholpen met het ontwikkelen van onze marketing – en communicatie strategie. Dankzij haar ligt er een duidelijk plan op tafel voor 2022 en daar zijn we haar enorm dankbaar voor! Te veo pronto!

Nieuwe release van de job app

Ons team van developers zit uiteraard niet stil, we blijven werken aan de functionaliteit en experience van onze app.  Zo werd een stuk van de interface aangepast en kreeg het beloningsysteem een make-over zodat het voor onze gebruikers nog gemakkelijker is om een overzicht te krijgen van de verschillende beloningen. Ook de 2-factor beveiliging werd op punt gezet zodat we nog veiliger kunnen werken en onze opgeslagen data goed beschermd blijft.

 

BELANGRIJK: we zijn nog op zoek naar 10 testpersonen!  Indien je interesse hebt, stuur ons snel een bericht: de eerste 10 personen krijgen 2 bioscooptickets! Wat verwachten we van je? Dat je de app gebruikt & al jouw kritische bevindingen met ons deelt. Simpel, niet? 

Tevreden klanten

2 succesvolle projecten die we graag in de kijker zette, zijn Arcadis & Neutraal Ziekenfonds. Bij Arcadis hielpen we mee aan het opzetten van een 2-daags jobevent, gekoppeld aan het opzetten van enkele jobs in onze referral applicatie.

Bij Neutraal Ziekenfonds waren ze op zoek naar meer instroom in de regio van Limburg. Na 3 weken tijd werd de juiste persoon gevonden en aangeworven, een succesverhaal waar we trots op zijn!

Lancering Webinars

Vorige week werden ook de webinars aangekondigd, iets waar we al heel lang met wilden starten. We hebben zoveel te vertellen en het leek ons leuk om dit via 4 webinars te doen:

  1. External Referral Recruitment
  2. Internal Referral Recruitment
  3. Gamification in recruitment
  4. Client – and ambassador Recruitment
 Inschrijven kan via de website en is helemaal gratis!