News

News

Ontdek hier een overzicht van onze updates via sociale media en artikels. 

 

Who’s Up for more news? 

Google For Jobs

Sinds 22 september is Google For Jobs ook beschikbaar in ons land. Check out ons laatste artikel hierover!  

 

3 Marketing Tips in rekrutering

Met een aantal kleine aanpassingen kan je al wonderen verrichten. 3 tips van ons om werkzoekenden aan te trekken en beter te begeleiden tijdens hun zoektocht. 

 

 

Whatsapp Business

4 redenen waarom je gewoon moet starten met Whatsapp Business. 

 

 

Videosollicitatie

Een video is een krachtige tool en gaat een enorme impact hebben in rekrutering de komende jaren. Zowel voor werkgevers als voor werkzoekenden. 

Data

Op 22/09 was onze zaakvoerder Jorn klaar om ons verhaal te brengen op de HR Tech Day van Voka. Meten is weten en slim databeheer kwam vaak naar boven. De link met ons MSP Platform was snel gemaakt! 

Prijszetting

Vorige week kregen we een heel interessante workshop rond prijszetting, gegeven door het bedrijf Strever. Aangeboden door Voka Bryo. Ra ra ra, het draait allemaal rond juiste data en formules. 

Pakketknuffelaar

Een bedrijfsvideo kan heel veel effect hebben. Het is dan ook belangrijk dat het de stijl van jouw bedrijf volledig aantoont. Kijk even mee naar een topvoorbeeld van Coolblue. 

Tender

Wat is “Tenderen” en waarom zou ik het moeten doen?

Knelpuntjobs

Covid – 19 zorgde voor heel wat verschuivingen op de arbeidsmarkt. Meer instroom op vacatures, wij zijn alvast benieuwd hoe lang dat gaat blijven duren. Want knelpuntjobs zullen nu éénmaal knelpuntjobs blijven. 

Videosollicitatie

Humor in video is vaak iets wat vergeten wordt. Onderstaand voorbeeld is wat lang, maar zit vol humor. (7 min leestijd)