Ik bied een vacature aan

Hoe werkt het?

Stap 1
Aanvraag en briefing 35%
Stap 2
Bepaling video & referral fee 60%
Stap 3
Who's Up lanceert de campagne 75%
Stap 4
Referral & Selectie 100%

Looking for more?

Offline Marketing Campagne

Vraag klanten, eigen collega’s en ambassadeurs om hulp bij de zoektocht naar een collega. 

Extra gamification

Denk volledig out-of-the-box en ga voor rekruteringscampagnes die blijven hangen en resultaten opleveren.

FAQ

Spelelementen en speltechnieken toevoegen aan bepaalde processen om het gedrag van mensen op een positieve manier te sturen.

Referral recruitment is niet nieuw. Het is een vorm van rekrutering waarbij de eigen medewerkers worden aangespoord om in hun eign netwerk te kijken naar nieuw talent. Er is meestal een prijs gekoppeld aan het voordragen van iemand uit het eigen netwerk. 

Met Who’s Up gaan we nog iets verder en helpen we organisaties om externe mensen te overtuigen ambassadeur te worden en mee te helpen in de zoektocht. Ook hier is er steeds een prijs aan gekoppeld. 

Dat is volledig afhankelijk van de doelstellingen en wat je verwacht van ons. Vraag een gratis offerte aan voor een prijs op maat.

Toch wel! Termen zoals candidate experience, ambassador recruitment en employee experience heb je misschien al eens horen vallen. Het valt of staat allemaal met een duidelijke en eerlijke branding. HR heeft de potentie om veel meer waarde te hebben binnen een organisatie, ook op vlak van sales & marketing. Goede afspraken en structuren zijn noodzakelijk.

Zaakvoerder Jorn Steinbach heeft de afgelopen jaren zich verdiept in alles wat te maken heeft met gamification dankzij een unieke samenwerking met Way2Play, marktleider in game based learning. Doorheen de jaren hebben we sterke partnerships opgebouwd die ervoor zorgen dat we garant staan voor een kwaliteitsvolle dienstverlening en een gemakkelijk te gebruiken applicatie. 

Wij zijn niet gebonden aan een regio of taal.