Ik ben werkzoekende

Videoplatform

Meer video, minder vacatures

Jobs komen naar je toe

Waarom zouden we de rollen eens niet omdraaien? Dat een werkzoekende niet langer solliciteert voor een job, maar dat de werkgever jobs voorstelt die mogelijks passen.

Met Who’s Up geloven we dat de tijd van vacatures stilaan voorbij is. Werkgevers moeten flexibel zijn, werkzoekenden moeten durven uit hun comfortzone te stappen. In het bestaande landschap van jobboards lukt dat niet, vandaar dat we gestart zijn met ons eigen platform.

Bij ons kies je, op basis van een aantal filters, voor de bedrijven die mogelijks iemand zoals jou kunnen gebruiken. Het enige wat jij hoeft te doen als werkzoekende is een uitnodiging sturen. Daarna komen de jobs die bij je passen vanzelf naar je toe.

  • Een uniek platform

De kracht van video

Een video is zoveel krachtiger dan geschreven tekst. Een vacature is vaak zo saai geschreven én het zegt helemaal niets over het bedrijf, de toekomstige collega’s of de sfeer. Bij Who’s Up vinden we dit minstens even belangrijk, vandaar dat je enkel video’s van werkgevers kan terugvinden. Je kiest op basis van een aantal filters zelf de werkplekken uit waar jij jezelf op een dag ziet werken.

Geloof jij als werkzoekende ook in video? Goed nieuws, je kan nu ook een eigen video sollicitatie opsturen. Jouw eerste indruk is dan een authentieke video en geen zwart-witte tekst zoals in een CV. Veel succes!

  • Een video platform

100% anoniem als jij dat wil

Incognito op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wil je verkennen welke richtingen je carrière nog uitkan? Jij kiest zelf wie jouw profiel kan zien!

  • Kies zelf wie jouw CV mag zien