Toepassingen

Sales | Referenties

Geef de kans aan trouwe klanten om een persoonlijke referentie online te zetten zodat je deze kan delen met prospecten!

Sales | Team

Geef de kans aan prospecten om al kennis te maken met het team achter de schermen en vergroot het vertrouwen onmiddellijk!

HR | Recruitment

Geef de kans aan sollicitanten om al kennis te maken met de toekomstige collega’s en omgeving. Verklein de kans op verkeerde aanwervingen!

HR | Onboarding

Geef de kans aan nieuwe collega’s om op een interactieve manier nieuwe collega’s te ontdekken en zich zo onmiddellijk thuis te voelen!

HR | Training

Geef de kans aan nieuwe collega’s om op een interactieve en snelle manier beschikbare opleidingen te vinden, aangevuld met video!

Persoonlijk

De geschiedenis van de organisatie, een leuke bedrijfsfilm, een sterk geschreven vacature, … dat is allemaal goed, maar wij gaan voor beter. Onze app biedt de mogelijkheid om jouw mensen voor te stellen op een unieke en persoonlijke manier. 

De kracht van mensen

Geef anderen de kans om jouw menselijk kapitaal te ontdekken. Laat hen zien hoe sterk jouw teams zijn en wie er allemaal samenwerkt aan de toekomst achter de schermen. Geef andere de kans om te ervaren hoe sterk jouw mensen zijn.

Iedereen ambassadeur

Dankzij onze chat kan elke collega vragen beantwoorden van de bezoeker als hij/zij hier achter vraagt. Alles is online te monitoren en op te volgen. 

Maak een

Sterk team

Kies de formule die bij je Team past

Applicatie

Je kiest 100% voor onze mobiele app. Elke medewerker maakt een profiel aan, wij stellen de matchingcriteria in en delen maar!

Recruitment

Je wil niet alleen de applicatie, maar ook de expertise van Who's Up bij het vinden van de juiste mensen. Geen nood, wij zorgen voor de juiste instroom dankzij onze unieke applicatie!

op maat

Je bent wild van onze applicatie maar wil die graag in een eigen jasje steken met nog wat extra toeters en bellen. Ons team van professionals zorgt voor de volledige afwerking van jouw eigen applicatie.