Ik zoek meer instroom

Who's Up

Ontdek onze 3 divisies

Rekrutering op maat

Who’s Up ondersteunt bedrijven in hun zoektocht naar meer instroom door weg te stappen van de traditionele manier en in te zetten op creatieve en innovatieve oplossingen.

 

  • Een mix van marketing en software

Om de juiste collega te vinden is het vaak noodzakelijk om out-of-the-box te denken. Onze mix van marketing, software en unieke samenwerkingen zorgt voor meer instroom en ontlast onze klanten volledig in hun zoektocht naar een nieuwe collega.

Vraag hier jouw gratis analyse aan!

Ons eigen videoplatform

Bij Who’s Up vinden we dat vacatures veel te weinig vertellen. Je ziet vaak dezelfde teksten terugkomen en de focus ligt vooral op de job zelf. Maar wat met de collega’s, de sfeer en het uiterlijk van de werkplek? Wij vinden dat minstens even belangrijk, zodat mensen een blik achter de schermen krijgen en beter kunnen beslissen of ze in contact willen komen met jouw bedrijf.

Dankzij Who’s Up kan je nu proactief jouw netwerk uitbreiden, nieuwe mensen leren kennen en zelf vacatures voorstellen aan elke werkzoekende die interesse toont. 365 dagen lang talent leren kennen zonder ook maar één vacature online te moeten posten. Het enige wat je nodig hebt is een authentieke video.

Geen nood, we helpen je van A-Z en dus ook met het maken van een leuke video binnen een afgesproken budget.

Klik hier voor meer informatie.

MSP software en services

Als laatste hebben we een op maat gemaakte software die volledig integreerbaar is met andere CRM systemen. Onze software is een communicatietool, een onafhankelijke MSP technologie. Deze is bedoeld voor bedrijven die intensief bezig zijn met outsourcing en op vandaag nog werken via Excel lijsten. Dankzij onze cloud-based software kan je alle communicatie en samenwerkingen beheren op één platform. Geen mails meer nodig, 24/7 rapportage, vergelijken van kandidaten, feedback geven in één klik en de mogelijkheid om veel meer video te gebruiken.