Ik ben recruiter

Who's Up

Innovatie in HR

Wat doen wij nu juist?

Who’s Up is al een aantal jaar actief door ondersteuning aan te bieden in HR. Een verlengstuk van een bedrijf die voor verandering wil gaan, die een nieuw project wenst te starten of die momenteel geen HR ondersteuning heeft.

Onze specialisatie ligt in innovatie binnen HR: het integreren van gamification (online en offline), de transitie maken naar een digitalisering en/of het opzetten van een internationale strategie.

Als consultant denken we mee met jouw bedrijf en gebruiken we onze ervaring en kennis om nog betere resultaten te halen en duurzame processen te starten.

 

  • We willen graag nog meer verandering in HR

3 jaar geleden hadden we het idee om ook zelf software te gaan ontwikkelen, een logische stap. We zijn actief bezig met innovatie, waarom niet zelf software op de markt brengen waarin wij en onze klanten de toegevoegde waarde zien.

Sinds 2019 hebben we niet één, maar twee eigen software producten: een videoplatform en een MSP software. Klaar om nog meer verandering binnen HR te zien.

Video Platform

Bij Who’s Up vinden we dat vacatures veel te weinig vertellen. Je ziet vaak dezelfde teksten terugkomen en de focus ligt vooral op de job zelf. Maar wat met de collega’s, de sfeer en het uiterlijk van de werkplek? Wij vinden dat minstens even belangrijk, zodat mensen een blik achter de schermen krijgen en beter kunnen beslissen of ze in contact willen komen met jouw bedrijf.

Dankzij Who’s Up kan je nu proactief jouw netwerk uitbreiden, nieuwe mensen leren kennen en zelf vacatures voorstellen aan elke werkzoekende die interesse toont. 365 dagen lang talent leren kennen zonder ook maar één vacature online te moeten posten. Het enige wat je nodig hebt is een authentieke video.

Geen nood, we helpen je van A-Z en dus ook met het maken van een leuke video binnen een afgesproken budget.

Klik hier voor meer informatie.

MSP

Als laatste hebben we een op maat gemaakte software die volledig integreerbaar is met andere CRM systemen. Onze software is een communicatietool, een onafhankelijke MSP technologie. Deze is bedoeld voor bedrijven die intensief bezig zijn met outsourcing en op vandaag nog werken via Excel lijsten. Dankzij onze cloud-based software kan je alle communicatie en samenwerkingen beheren op één platform. Geen mails meer nodig, 24/7 rapportage, vergelijken van kandidaten, feedback geven in één klik en de mogelijkheid om veel meer video te gebruiken.